Lentile unifocale

 
Rezultatul dezvoltării continue timp de 18 ani şi al tehnologiei germane de prelucrare de ultimă generaţie folosită în producţie în laboratorul din Timişoara, este portofoliul complet de lentile Ophtaview.
Stilul de viaţă activ, nevoia de protecţie în situaţii diferite (calculator, condiţii de iluminare artificială, şofat, sporturi, excursii, etc.) toate au făcut ca o lentilă simplă din plastic sau sticlă să nu mai fie suficientă. Pe lângă vedere bună, confortabilă, ochii noştri au nevoie de protecţie şi de o redare cât mai naturală a culorilor pe tot parcursul zilei, în toate situaţiile. Stim că fiecare client este unic, de aceea considerăm că viitorul aparţine lentilelor personalizate, la fel de unice ca şi cel care le poartă.
Diferenţierea lentilelor unifocale Interoptik se face ţinând cont de tehnologiile constructive folosite în producţie, de tipurile de design şi de gradul de individualizare. Există două game principale:
  • Optim - prelucrare Free Form;
  • Avantaj - prelucrare convenţională.

Datorită faptului că acum este posibilă şi în România producerea de lentile cu tehnologie germană Free Form, raportul preţ - performanţă oferit de lentilele Ophtaview este excepţional. Niciodată personalizarea nu a fost atât de accesibilă.